árnyékolástechnika

Felméréssel, beszereléssel

info@mezossyablak.hu

+36-46/438-079

+36 70 948 5479

Redőnyök

Ablakok ajtók hő ill. hangszigetelése, betörés elleni védelem. Télen megőrzi az épület melegét, nyáron nem engedi át a nap sugarait az épületbe, védi a bent lévő bútorzatot növényzetet. A külsőtokos műanyag redőnyök a legkeresettebbek a kedvező ár miatt.

 

A redőnyök 15 féle színben készülnek saját műhelyünkben rozsdamentes tokszerkezetbe szereljük, védőfóliával látjuk el. Fehér vagy barna színben gyártjuk a tokokat, de kívánság esetén bármilyen RAAL színben színtereztetni tudjuk a tokokat ill. a lefutó lábszerkezetet.

 

A redőnyöket hőszigetelt alumínium léccel is készítjük, szintén nagy színválasztékban Kérés esetén motorizált változatban is tudjuk szállítani ill. különböző érzékelőkkel (szél, fény) látjuk el.

 

A hőszigetelt redőnyök akár 20%-os energia-megtakarítást is eredményezhet ill a biztosítótársaságoknak is megfelelnek.

Reluxa

Alumínium reluxa árnyékolók, régiesen velencei ablakzsalu (venetian blinds) a természetes anyagokat és a modern designt kedvelők ideális árnyékolója.

 

A lamellás árnyékolók csoportját erősítő, hangulatában textillel nem pótolható hatású, sajátos mikro-flórát kölcsönöz a természet hódolóinak. Az alumínium reluxa több mint száz,  színeiből is nagyon egyedi, hangulatos felületek alakíthatóak.

Szallagfüggöny

A szalagfüggöny, mint a belső árnyékolók méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns szalagfüggönyeink egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló.

 

Gyakran redőnyszerelés helyett szalagfüggöny szerelést kérnek tisztelt megrendelőink. Szalagfüggöny a divat Budapesten vagy Pécs. Győr, Szeged és Debrecen között, bárhova is megyünk szerelni, vagy javítani. Az olcsó szalagfüggöny textil anyagaink miatt már szalagfüggöny tisztítás helyett is az új textilt ajánljuk.

Szúnyogháló

Az árnyékoló berendezésekkel együtt ma már gyakran rendelnek cégünktől szúnyoghálót. A szúnyogháló kivitele változatos. Rolós szerkezete szerelhető redőnybe , önálló tokozatba függőleges vagy vízszintes mozgatással.

 

Felhelyezhetünk az ablaknyílásokra fix mezejű szúnyoghálót kerettel, de erős speciális alumínium szerkezettel lengő vagy elhúzható ajtót, ablakot is készíthetünk. Frappáns megoldás a 300mm széles szúnyogháló szalagokból összeállított szúnyogháló szalagfüggön

Napellenzők

Az előterek, erkélyek, verandák, loggiák kedvelt árnyékolója a napellenző. Napellenző a frappáns megoldás a bolti, áruházi kirakatok, ipari létesítmények, egészségügyi, éttermi és szállodaipari árnyékolásra. A napellenző textilanyagok a kiváló minőséget garantáló Sattler ponyvából készülnek ISO 9002 szerint.

 

A különleges TEFLON impregnálás fokozza a nedvtaszítást, ugyanakkor a szennyeződések megtapadását jelentősen gátolja. A szerkezeti anyagok legtöbbje német és olasz gyárakból érkezik hozzánk. Jellemző méretek szélességben 150 cm-től 10 m-ig, karkinyúlásban 150-től 350 cm-ig.

 

Az elektromos motorokat és vezérlőket a nagy tapasztalatokkal rendelkező Somfy és Becker cégektől szerezzük be. A napellenzők mozgatása hajtókarral vagy motorral történik. A napellenző vezérelhető kapcsolóval, alkonykapcsolóval, távirányítóval, szél és fényérzékelő automatikával, PLC-vel vagy komputerrel.

 

A napellenző alkalmazhatóságának sokoldalúságáról pár extrém példa: banki pénzkiadó gördülő rolójától mentőautók műszerszekrény záró redőnyein keresztül, kirakatok exkluzív háttere szitázható feliratokkal, fotókkal. Felméréskor különböző napellenző minták közül választhat.

Adatvédelmi nyilatkozat és cookie-k kezelése

Az oldalon feltüntetett képek illusztrációk és a leírások nem minősülnek ajánlattételnek. A tévedés jogát fenntartjuk.

Árnyékolástechnika

Felméréssel, beszereléssel

redőnyök

reluxa

szalagfüggöny

szúnyogháló

napellenző