biztonsági ajtók

elegancia és bizonság egyben

info@mezossyablak.hu

+36-46/438-079

+36 70 948 5479

Hosszú élettertam, sokféle megjelenés

Több ponton záródó, fémtokba szerelt, zártszelvény -rács szerkezetű, felsőzár vezérelte rudazattal, négy irányba történő zárással trezorként működik.Az ajtót kiegészíti a hagyományos kilinccsel ellátott zár.A biztonsági ajtót esztétikus külső és belső borítás takarja, illetve a belsejében lévő szigetelő anyag megoldja a hang-és hőszigetelést, tökéletes illeszkedése a huzatmentességet is biztosítja.

15 + 1 acéltüskés záródás

Kiemelést gátló, süllyesztett zsanérok

2,5 mm vastag acéllemez borítás

7cm-es szárnyvastagság

Exkluzív, világító LED-es kilincs-garnitúra

Fúrásvédelemmel ellátott cilinder betét

Halszemoptikás kitekintő

Beépített

csengő

kiváló hő-, szag- és hangszigetelő

Biztonsági zár 2 szolga + 5 gazda biztonsági oldalról megfúrt másolásvédett kulccsal. A szolga kulcsokat – pl. építkezés befejezésekor – a gazda kulcsok használata után már nem tudják használni, ezért a szakemberek belső munkáinak elvégzése után nem kell zárat cserélni.

 

15 + 1 ponton oldalt középen,  oldalt felül, oldalt alul , legfelül, legalul illetve a kilincsnél + 1 – kb. 2 cm átmérőjű téglatest alapú rúdalakú nyelvekkel záródik, elemes beépített csengőt – mely LED-del világít is – és kitekintő nyílást, polírozott vastag acél igényes kilincset is tartalmaz. A kilincs a nyelvet mozgatja ill. belülről egy kis biztonsági karral kulcs nélkül is bezárható az ajtó.

 

A tokból nem lehet kiemelni az ajtót, fém állítható pántjai masszívak, a fa és műanyag ajtókkal ellentétben nem lehet oldalról behajlítani és úgy feltörni, illetve hiába melegítik lánggal mint a műanyag ajtót attól nem hajlik be, nem rogy össze. Tok és ajtótest sav – és tűzálló. L jelölésű a magyar szabály szerint belülről balos ajtónak felel meg.

 

Csomagolása hullámpapír, belül fólia és habosított védőlemez ill. az ajtón UV biztos zsugorfólia van. Ajtóink ideálisak házgyári lakások bejárataihoz is. Mérgező anyagot nem tratalmaz.

különböző színváltozatok

Az oldalon feltüntetett képek illusztrációk és a leírások nem minősülnek ajánlattételnek. A tévedés jogát fenntartjuk.

biztonsági ajtók

elegancia és biztonság egyben

kiváló hő-, szag- és hangszigetelő

különböző színváltozatok